* Foccacia met olijfolie en grof zeezout op de tafels
* Gourmandes met verse roomkaas (div smaken: sweet paprika/bieslook/geitenroomkaas/zongedroogde tomaat)
* Focaccia met gerookte zalm, brie en honing.
* Carpaccio van: coquilles, langoustines, gamba's, vitello tonato, rosbief of ossenhaas
* Gerookte paling met verse roomkaas en rucola
* Mini tomaat-garnaal
* Bagel met gegrilde zalm, groentenspread en avocado… (zalm wordt lauw-warm geserveerd)
* Gandaham met roomkaas, afgewerkt met okkernoot
* Bietenwrap met geitenkaas, ijsbergsla, gerookte bietjes, peer, honing-mosterdsaus, rode bietscheuten
* Tomatenroomsoep, met balletjes, champignonsoep, franse uiensoep, bisque, kerrie met kokos en kip, pompoen, seizoen: Asperge, wild, ...
* Queasadillas met gegrilde aubergine en halloumi
* Queasadillas met gegrilde kip, avocado, gouda, rucola
* Queasadillas met ham, spek, cheddar, zure room, tomaat
* Panini met tomaat, mozzarella, rucola en pesto
* Panini met tomaat, mozzarella, rucola, pesto en ham
* Tortilla
* Mini quiche
* Mini bouchee: met kaas en spinazie of met brie en aalbes of videe
* Lookbroodjes /met kaas
* Pizzaslices: pizza's worden ter plaatse afgebakken met een topping naar keuze.
* Gevulde aardappel met Breydelspek
* Bitterballen met: Quadruppel van La Trappe, Goulash, Veggie, Risotto-truffel of Wild (seizoen)
* Balletjes met kipsate en pindasaus
* Uiringen met verse tartaar
* Calamaresringen met verse tartaar
* Garnaal en of kaaskroket
* Gepaneerde kip
* Bunuelo (beignet met ham en kaas)
* Mini loempia (veggie)
* Chickensigar (rietjesvorm loempia met kip)
* Portie gemengd
* Mini puntzakjes met verse frietjes
* Verse gevulde pasta met secretoham, pijnboompitjes, creme van gepofte auberginne,truffelolie, rucola en parmezaan
* Verse gevulde pasta met geitenkaas, honing, croutons, dressing van zongedroogde tomaten, champignon en rucola
* Verse gevulde pasta met zongedroogde tomaat, basilicumolie, pijnboompitjes en parmezaan
* Patatas bravas met huisgemaakte lookmayonaise
* Dim Sum
* Paling in't groen
* Pulled pork met koolsla in foccacia of wrap en Chef's lak
* Pulled chicken met koolsla in foccacia of wrap en Chef's lak
* Pulled beef met koolsla infoccacia of wrap en Chef's lak
* Kort gegrilde gamba met tartaar van het huis en balsamico
* Kort gegrilde gamba met gestoofde rode ui en balsamico
* Kort gegrilde coquille met bouillon van gerookte ui en auberginnecreme
* Mini kipsate met verse gegrilde ananas
* Ribbeke van de chef met Chef's lak
* Kort gerookte en gegrilde kokkels met Oosterse saus, (geserveerd op de tafels per 5-6 personen)
* Gegrilde hertemedaillon met cassismousse, afgewerkt met witte chocoladeschilfers en chipje van champignon (enkel in seizoen).
* Nacho’s met home-made pulled pork, jalapeno en mais.
* Mini luxe-burger Chef's : gegrilde versgemaakte hamburger met gepofte kerstomaat, jonagold, rucola, … (publieksprijs Vlaams Kampioenschap BBQ 2018)
* Porto Bella burger: porto bella champignon gegrild, met rode kool en sla
* Huisbereide spiering met pickles: gerookt, traag gegaard, gemarineerd, gegrild
* Gebrande marshmellow met cuberdon en crumble van broodkruim en spek
* Lookbrood /-met kaas /-hesp
* Op grill gegrattineerde oester
* Traaggegaard buikspek met Chef's lak en lichtpikante noedels
* Surf en Turf gamba: in spek gerolde en gegrilde gamba
* Traag gegaarde rundersucade: geserveerd op gegrilde foccacia, met rucola, parmazaan en dressing van zongedroogde tomaat
* Gegrilde Asperges (seizoen), gekarameliseerd met verse honing.
* Brioche met gegrilde kip, truffelolie, roomkaas met champignon en rucola
* Mini vispannetje met pastinaakpurree
* Geitenkaasje met speculoos, dadels en seranoham